Over Veerle

Veerle is de grondlegger van Soul Activation, een platform voor innerlijke verdieping. De plek waar je waar je volledig jezelf mag zijn, groeit, transformeert en jouw bewustzijn vergroot.

Als energiewerker en Freedom Seeker helpt Veerle jou de deuren te openen naar jouw intuïtie, zodat je weer kunt leren luisteren naar jouw innerlijke stem.

Luister naar de stem van je ziel. Ze wijst je de weg

© Angelica Vis

Soul Activation

Met Soul Activation bied ik producten aan voor innerlijke verdieping. Denk hierbij aan innerlijke reizen, e-books, geleide meditaties en 1-op-1 retreats. Door op innerlijke reizen te gaan, open je de deuren naar jouw intuïtie en durf je meer naar die innerlijke stem te luisteren. Ontdek de kracht van innerlijke vrijheid door dit avontuur aan te gaan.

Mijn missie bij Soul Activation is om jou te begeleiden op jouw pad van groei en transformatie, en jouw bewustzijn te vergroten. Ik geloof er sterk in dat iedereen zijn eigen kracht kan volgen en dat wanneer je luistert naar jouw innerlijke stem van liefde, het leven nog mooier wordt.

Naast mijn werk bij Soul Activation ben ik een gepassioneerde langeafstandswandelaar. Wandelen is mijn manier om dingen te verwerken en ruimte te bieden. Ik begrijp dat iedereen op zijn eigen manier werkt en communiceert, en ik help je graag om jouw unieke manier van communiceren en verwerken te ontdekken.

 

Laten we samen het avontuur aangaan en jouw innerlijke vrijheid omarmen.

Leer luisteren naar je innerlijke stem

Van origine ben ik opgeleid tot Creatief Therapeut, maar al snel besefte ik dat werken binnen vastgestelde kaders niet bij mij paste. Ik voelde een diepe drang om mijn eigen pad te volgen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Jarenlang heb ik festivals en medische evenementen georganiseerd, maar ik miste de innerlijke connectie. Daarom ben ik nu bezig met het organiseren van evenementen waarin verbinding en bewustzijn centraal staan. Ik wil een ruimte creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien.

In alles wat ik doe, voel ik een drang om mezelf uit te drukken zoals ik dat van binnen voel. Je zult me vaak zien met roze haren en felgekleurde kleding, omdat dit mijn manier is om mijn innerlijke stem te uiten.

© Angelica Vis

Hoe kan ik je helpen?

Alleen jij weet wat passend is voor jou!

1.

1-op-1 retreats (tba)

Als je durft te kiezen om naar je innerlijke stem te luisteren, zonder te weten waar het je heen brengt, kan het avontuur van je leven pas echt beginnen