Inner Essence Journey

De innerlijke reis naar je ware essentie!

Inner Essence Journey

Een Inner Essence Journey is een unieke reis naar de diepste lagen van jezelf, waarbij je wordt uitgenodigd om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat jouw essentie is. Met behulp van muziek, mijn stem en energetische aanraking word je begeleid naar de diepste lagen van jezelf. In deze verbinding met jezelf maak je contact met de wijsheid van je lichaam, dat je precies laat voelen wat er nu nodig is. Je laat het ‘bekende’ los – overtuigingen, opvattingen, verhalen – om het ‘onbekende’ te ontmoeten.

De veilige ruimte die tijdens deze reis wordt geboden, is een uitnodiging tot inzicht, heling en transformatie. Dit is een unieke mogelijkheid om te voelen en te ervaren, waarbij alles er mag zijn: emoties, beweging, lichamelijke sensaties en magische beelden. Het is een moment voor jou, waarbij je wordt uitgenodigd om nieuwsgierig te zijn naar wat zich wil laten horen of zien. Deze reis biedt de ruimte en veiligheid om jouw unieke pad te bewandelen en om te ontdekken hoe jij het beste jouw ware potentieel kunt bereiken.

 

Hoe werkt Inner Essence?

De journeys werken op verschillende lagen, namelijk emotioneel, fysiek, cognitief en energetisch. Door middel van muziek, energie en mijn stem kunnen deze lagen worden aangesproken

Emotioneel

zoals huilen, lachen, frustratie en boosheid kunnen naar boven komen,

Fysiek

beweging vanuit het lichaam zelf kan ontstaan doordat de levensenergie weer gaat stromen

Cognitief

Inzichten ontvangen over jezelf en alles om je heen.

Energetisch

Je kunt energie voelen stromen met subtiele sensaties zoals tintelingen, warmte en kou in je lichaam of op bepaalde (chakra) punten.

Je kunt Inner Essence inzetten op een hoop verschillende thema’s. Hier een aantal voorbeelden:

$

Zelfliefde en zelfacceptatie

$

Innerlijke rust en balans

$

Verbinding met je intuïtie en innerlijke wijsheid

$

Innerlijke kracht en persoonlijke groei

$

Lichamelijke of geestelijke blokkades

$

Herontdekken van jouw passies en doelen

$

Vervolg stappen bedenken voor je bedrijf

"Een innerlijke reis is niet alleen ontdekken wie je bent, maar ook accepteren wie je wilt zijn."

- Paulo Coelho
Fearless Meditation

Wie ben ik?

Ik ben Veerle

Ik ben Veerle Rümke, de grondlegger van Soul Activation. Bij Soul Activation draait alles om het ontketenen van jouw innerlijke potentieel en het omarmen van jouw ware authenticiteit. Mijn missie is om bewuste vrouwen te begeleiden bij het herontdekken van hun innerlijke stem en het vergroten van hun bewustzijn.

Als intuïtieve gids en energiewerker sta ik in sterk contact met mijn eigen innerlijke kracht. Met mijn rustige aanwezigheid kan ik goed afstemmen op anderen en voelen wat er op het moment nodig is. Ik geloof in het leven in het hier en nu en daarmee je ego los te laten.

Bij Soul Activation help ik bewuste vrouwen om thuis te komen in zichzelf. Samen gaan we op een magisch avontuur waarbij we contact maken met jouw energie en intuïtie. We richten ons op het herstellen van de verbinding met jouw lichaam, het ontdekken van jouw kern en het leven vanuit jouw ware passie en flow. Kom terug naar jezelf en ervaar weer de innerlijke vrijheid en vreugde.

 

Veelgestelde vragen

Is Inner Essence Journey wel wat voor mij?

Een Inner Essence Journey is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een diepgaande ervaring en bereid bent om jezelf over te geven aan de reis. Het is een uitnodiging om in contact te komen met jouw ware essentie, zonder dat je actief iets hoeft te doen, en alleen maar hoeft te vertrouwen op de energie en de reis.

De reis kan verschillende lagen van jouw leven aanspreken, zoals emotioneel, fysiek, cognitief en energetisch, en kan leiden tot inzichten, healing en transformatie.

Wat kan ik verwachten tijdens een journey?

Tijdens een Inner Essence Journey hoef je niks actief te doen en wordt er niks van je verwacht. Je ligt op een matras of matje en word begeleid door mij. Tijdens de journey worden er vragen gesteld, maar je bent vrij om hier hardop of in je hoofd antwoord op te geven, of gewoon mee te laten flowen in het moment. De ervaring kan zowel fysieke als emotionele reacties oproepen en nodigt uit tot inzichten, healing en transformatie.

Hoelang duurt een journey?

Een Inner Journey duurt over het algemeen 1 tot 1,5 uur. Dit omvat de tijd die je nodig hebt om te landen voor de journey, en de tijd die je hebt om alles op te schrijven en te integreren achteraf.

Hoe kan ik mij voorbereiden op een Inner Essence Journey?

Het is belangrijk om je voor te bereiden door comfortabele kleding te dragen en ervoor te zorgen dat je in een rustige en comfortabele ruimte bent waar je niet gestoord zult worden. Het kan ook nuttig zijn om jezelf voor te stellen dat je openstaat voor de ervaring en bereid bent om je over te geven aan de reis.

Op welke manier werken de journeys?

De journeys werken op verschillende lagen: emotioneel, fysiek, cognitief en energetisch. Deelnemers kunnen inzichten ontvangen, healing ervaren en transformeren op deze verschillende lagen.